torsdag 14 maj 2015

lerandet


Jordi har upptäckt tjusningen i leran och gjort sina första alster, en räv och en människa. Jag tar mig till keramiken emellanåt när fogar och hjärtan tillåter. Det är skönt att få komma ut och träffa andra människor i en miljö där en när som helst kan vila eller gå hem när det behövs. Dock gör jag lite annat där än jag brukar. Drejningen har blivit smärtsam så nu drejas det ungefären kopp varannan vecka och sen läggs tid ner på att måla den för då kan jag sitta upprätt på en stol, vilket leder till mindre ont. Jag har tagit hem en klump också så jag kan lera lite småsaker när jag inte är nog pigg för att ta mig dit. Det är lyx.

5 kommentarer:

 1. Fina konstverk av Jordi!
  Vad ska de här typ etiketterna (?) användas till? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De ska bli halsband är planen :)

   Radera
 2. Men hej vad jag missat mycket. Jag tomtar bara runt i trädgårdslanden om dagarna och ser dina fina alster och uppdateringar på instagram men har helt glömt din fina blogg. Hade ingen aning om din sjukskrivning, uh, så tungt, men skönt att du får vara hemma och ta det lugnt. Vilka grejer ni hantverkar ihop!
  Du är så fin och jag längtar efter dig! Vila nu och ta hand om dig. Puss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag spanar in på din blogg emellanåt och njuter av hur fint ni gör det, ni är grymma! Ja, sjukskrivningar syns ju sällan på instagram, där är en pigg och frisk ;) Det går bra men jag längtar tills ungen kommer ut istället för att ligga där inne och trycka. Jag längtar efter dig också! Tänk att nästa gång vi ses har vi varsin småunge och jag har ett skolbarn!
   Stor kram!

   Radera
  2. Det är ju helt galet att du har ett skolbarn, så fort tiden går. Jordi var ju nyss lika stor/liten som Olof :P Förstår att t blir lite extra lång väntan när man har ont, men nu är det inte långt kvar, snart får ni träffa den lilla krabaten :) så spännande! Kram på er!

   Radera