torsdag 4 april 2013

Keramikkalaset


Varje torsdagkväll är som ett kalas. Jag går på keramikkurs och det är bland det bästa jag har gjort. Det är så oerhört inspirerande, utmanande och rogivande. Leran i händerna är som någon slags terapeutisk glädje som långsam lugnar ner kropp och sinne. Jag är ruggigt dålig på det men det är nästan en del av glädjen, att hänge sig åt någonting som man inte alls kan och ändå njuta så av det.


Det mesta blir som det här slafset men ibland blir det en fågel eller en tvålkopp och varje gång blir det nya lärdomar och mest är det bara fantastiskt roligt! Har man chansen att få prova på det ska man ta den. Keramikkurser är skitdyra men kan man avvara de pengarna så är det så värt det!2 kommentarer:

  1. Vackert formad fågel, Josefin! Det känns hur fint den passar att hålla i kupad hand, samtidigt som man stryker den varligt över ryggen med ett pekfinger...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är faktiskt supermysig att hålla i. Fast snart ska den flytta som presentfågel till ungens farfar som är fågelfanatiker. Ska lägga upp bild på den färdiga fågeln snart.

      Radera