torsdag 10 oktober 2013

Tidsfångaren josefine


Tiden! Den rymmer och mina fyra dagars arbetsveckor erbjuder till synes ingen tid för ritande. Stulna minuter här och där då jag kryper ner vid skrivbordet. Nu har jag dock hittat ett sätt att lura mitt egenskapade tidspressade system. Jag tar lunch när jag har lunch, det vill säga, jag jobbar inte på lunchen. Istället tar jag på mig lurarna och lyssnar på klassisk musik (!) och storyyboardskissar på den där grafiska romanen som jag har fått för mig att ge ytterligare en chans. Det är inte klokt vad mycket det ger att inte jobba en halvtimma sådär mitt på dagen. Man blir liksom sig själv igen! Lärarjosefinen får mer spår av Josefinen.

Nu är dock arbetsveckan slut för den här gången och jag ska ge mig tid och ge mig hän i helgen. De där 50% skapande svenska ska få sin beskärda del och jag ska rita och kanske plocka lite fler aroniabär och liksom leva loppan. Dessutom får vi finbesök från både norr och söder. Helg och pennor och papper och färgpytsar! Strålande!

1 kommentar:

  1. Du är klok som en uggla! Det får inte bli för lite fin i Josefinen! Det gäller att strängt hålla sig till fröknandet mellan rasterna och ställa undan skolväskan bildligt och bokstavligt så fort man kliver innanför dörren hemma. Må höstlöven frasa och brasorna brinna!

    SvaraRadera