tisdag 6 januari 2015

tillbaka

Jag har inte dött ut, det är bara bloggandet som har gjort det. Jag har varit helt magiskt ledig i veckor och det har varit så vansinnigt skönt. Mörkret har stulit lusten och engagemanget så det har varit väldigt slappt och liksom oproduktivt. Jag har läst, sett serier och dödat rymdvarelser. Mest. Har hunnit ha en mysig jul hos momman i Västerås också och det var fint. Planen var oändliga stickningar, ett evigt målande vid staffliet och tusen andra saker men jag har inte haft lusten alls. Lite målande har det blivit och pyttelite brödbak. Men utvilad är jag och imorgon blir det vardag igen.

I söndags var vi ute vid havet, om en får kalla det för hav, och grillade. Det var becksvart och eldsken och norrsken och månsken och lanternasken. Ett mycket fint avslut på ett mycket skönt lov.2 kommentarer:

  1. Vad bra att du är på isen och har det glatt! Hoppas du får ett härligt år, med alldeles lagomt med utmaningar, soffdräll, skogstrask, ullfint, röda rävar, kloka ord och skratt från Ungen och omfamningar av den långe mannen. Och om får vi läsa och se lite bilder på din förträffliga blogg, så är det en extra bonus! Kram!

    SvaraRadera
  2. Tack fina du! Jag håller tummarna och tycker att oddsen ser ganska bra ut för allt det där :) stor kram!

    SvaraRadera