fredag 27 februari 2015

Tjoho!


Dagen började med att jag stod ute på ett fält med en gigantisk medeltida plåthjälm på huvudet och utanpå den en lika gigantisk vit brudslöja i tyll som spretade runt mig. Jag skulle få rida min längtan efter hästar pirrade i hela kroppen! En bekant kom fram till mig och talade om för mig att det viktigaste av allt var att jag såg gullig ut nu, om jag bara såg gullig ut skulle allt gå bra. Jag hoppade upp och ner av förtjusning när jag gick mot hästen som jag skulle få rida på och så hör jag...

"Ja må hon leva, ja må hon leva..."


Det blev ingen ridtur, jag fyller 29 år idag och bredvid mig låg en fantastisk Rasmus med morgonröst och väckte mig ur den absurda och förtjusande drömmen. Livet är så storslaget! En minion har gratulerat mig, jag har fått en underbar brosch och min magiska kollega skickade en gratulationssång som hon sjöng till mig! Fatta så bortskämd jag är som har en sån kollega!

I min mage bor det en pyttemänniska som är 22 veckor och den vänder upp och ner på allt varje gång den sprattlar och förtrollar mig till en navelskådande världsfrånvänding som hittar stjärnor i magen. Hittills har livet blivit bättre för varje år sedan jag kom ur tonårsmörkret och det är en sådan fest att få ett till år att förundras och förtjusas över, tjoho så fantastiskt det är att få vara jag!

5 kommentarer:

 1. Grattis! Till 29 år och liten i magen!

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedag och grattis till lilla sprattelbebisen! Det är ju rent fantastiskt! :)

  SvaraRadera
 3. Tack båda två! Ja, det är ju alldeles fantastiskt underbart! :)

  SvaraRadera
 4. Nämen, nu började jag nästan att lipa, så rörd blir jag av att läsa om stjärnsprattlet! GRATTIS och JAMÅDULEVAUTIHUNDRADEÅR och TÄNK att världens finaste Unge ska bli Världens Finaste Storebror! Sug på den du, som folk brukar (?) säga! Förr eller senare så får du säkert rida också, med eller utan tyll. Tusen kramar och varma lyckönskningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh fina Eva, du gör mig så glad! Tack snälla fina du! :) Storebrorsan to be är mycket engagerad och som väntat redan väldigt gullig mot sitt blivande syskon, pussar och kramar på magen och pratar med den, sjukt sött vill jag lova!

   Radera