tisdag 27 augusti 2013

Här händer det grejer...


fast inte just nu. Jag är fullständigt nerslagen av en förkylning och bara att sitta upp är en ansträngning. Men. Att vara tvungen att ligga hemma och glo istället för att jobba gör att man blir full av lust att göra roliga saker när man väl har piggnat till. Just nu drömmer jag om att kanske orka gå till brevlådan och posta brev. Kanske imorgon, det är ändå säkert 50 meter och just nu känns det lite övermäktigt.

Men det var ju det där händandet som skulle vara i centrum. Innan jag blev förkyld skrev jag ett kortfilmmanus! Det ni! Vi såg den fantastiska filmen Once och tanken slog både mig och Rasmus, att det där med film kan ju inte vara helt omöjligt. Så jag gjorde slag i saken. Surfade fram lite filmmanus, läste dem och lärde mig lite om hur de ska se ut, vad som bör vara med och så. Och sen skrev jag ett. Långfilm kändes långt så jag skrev en kort. Det bästa med alltihopa är att jag utöver Rasmus, har fått med min fantastiska Johan på tåget, vilket innebär att det inte bara blev ett manus, vi ska faktiskt göra filmen. Ingen av oss har någon erfarenhet men då finns det ju desto mer att lära sig. Om fyra veckor börjar vi filma och jag är vildsint peppad!
2 kommentarer:

  1. haha åh du är en sån fantastiskt flödande & inspirerande fullrullighet! Gud vad roligt med en Josefinefilm!Säg till om ni vill ha en filmassistent :)tusenpussar & skaparpepp

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh fullrullighet är det bästa ordet jag har hört på länge! Tack kära du för dig!

      Radera