tisdag 3 december 2013

Sinter Klaaspresenter

Jordis farmor och farfar kommer från Holland och där firar man Sinter Klaas, således även här. I söndags var det dags för en mycket nerbantad variant av aftonen. Systern, den vilda bebin och den lite större vilden kom och gjorde holabalo av det hela. Tyvärr hann jag inte fånga dem på bild, de var för livade helt enkelt, men också oerhört förtjusande. Fotandet blev mest innan. Den fantastiska anteckningsboken från konstnären jag länkade till igår och ett par josefinegjorda skålar gavs bort i tjusiga paket. Bortsett från paketens tjusighet var det avslappnad stämning och innan alla hade åkt hem hade parketten blivit inoljad i piggelin, sängen i svartvinbärssaft och jag i bebisbajs. Lyckad afton och skönt att pusta ut efteråt!2 kommentarer:

  1. Konstnärsbilderna du länkade till var underbara. Dina konstnärliga Josefinskålar är mycket vackra. Om du gör fler till avsalu så småningom, så står jag här med vill-ha-näven i luften och viftar. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. :) Du är så peppig och gör mig så glad. Planen är att när jag väl har fått kontroll över drejningen, så att jag själv kan bestämma vad jag drejar (nu gör jag det bara till viss del, resten sköter händerna) ska jag sälja storslagna keramiska under! Typ så.

      Radera