lördag 10 maj 2014

vackerhartset


Har tappat bort mitt gamla morfarfådda och gjorde slag i saken och köpte nytt. I affären frågade de om det var till fiol, ja, sa jag, fast jag mest spelar cello just nu. Har haft celloharts men det är också på rymmen. Ärligt talat, hur stor skillnad kan det vara? Men visst är det vackert? Harts i solsken är lätt på min tio-i-topp-lista över vackert!

4 kommentarer:

 1. Ja! Harts är fint!
  Jag hade alltid så svårt att ta första hartstaget i nytt bärnstensharts (för fiol). Och sedan väldigt noga att hartsa i samma spår när jag hade stora runda kakor så att man ändå kunde se så mycket som möjligt av det fina :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man vill ju ha kvar det. När jag var liten hade jag en finulig hartsförpackning som gjorde att man bara kunde hartsa i samma spår såvida man inte aktivt vred det i förpckningen. Smart!

   Radera
 2. Så fint, hur känns det att ta i - bärnstensslätt eller mer kådigt trögt på ytan? Hur luktar det? Jäsiken, nu blev jag nyfiken! :) Om man har ett harts i fickan, skulle det bli alldeles fickluddsluddigt och matt då, eller skulle man kunna ta upp det då och typ kolla på solstrålarna genom det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alldeles okladdigt och garanterat luddfritt! Luktar gör det väl inte speciellt... Och jo visst skulle man kunna ha en bit harts i fickan bara för att njuta av det, absolut!

   Radera