söndag 22 mars 2015

i helgen


Helgen började i fredags med att jag vaknade av en liten puss på kinden och en frukostbricka på sängen från världens bästa unge. Han är så storslagen!


Sedan begav vi oss ut för den där förmörkade solen. Jag mitt nöt, hade föreställt mig att det skulle bli helt mörkt och liksom ge den där undergångskänslan som i Kometen kommer, men så blev det ju inte. Vi hade himla tur för på isen där vi var fanns det människor som hade bättre koll och glasögon som de glatt frågade om vi ville låna och det ville vi. Dessutom visade de det där lilla experimentet med ett papper med små hål i. Tack och lov för främlingar, annars hade vi nog blivit aningen besvikna.


Sen har jag gått runt förundrats över det faktum att vi om 14 små veckor får en till unge, detta magiska mirakel som liksom inte går att greppa fast det är andra gången. Såg mig i helkroppsspelgel för första gången på lång tid och liksom slogs av att det inte bara känns, utan syns också! Magiska trollerikropp som går runt och bygger en människa bara sådär!


Och så har jag målat. Litegrann! Och påbörjat syrning av rödkål och färgning med samma kål men det får jag berätta om en annan dag. Ha en fin vecka!

2 kommentarer:

  1. Ja, det syns ju ganska mycket om jag får säga så! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, jag är lätt oroad över var det ska sluta, med så lång tid kvar :)

      Radera