onsdag 27 februari 2013

Födelsedagsmänniskan


Idag blev jag 27. Kanske den bästa åldern i livet. Jag blev grattad av den fantastiska långhåriga mannen och den oerhört peppade ungen. Även väldigt många gosedjur 


och ett par pälsdjur var inblandade i firandet.


Brev, sms, vänner och en allmän känsla av kärlek bidrog också till att dagen blev magisk. Jag fick pannkaksfrukost på sängen. Jag fick sova så länge jag ville. Jag fick paket. Blommor och kramar. Jag har så mycket att vara tacksam över och såhär fina dagar rinner det liksom nästan över. Jag har en världens bästa mamma-nalle och imorse läste Jordi högt från nallens tröja. Istället för världens bästa mamma stod det "Älsklingsmamma! Du är bäst i livet!" Kan man börja en födelsedag bättre? Sen liksom rullade dagen på i allmän förtjusning. Ikväll hade vi ett litet lan, ni vet ett sånt där som datanördiga femtonåringar har. Också så himla fint! Nu ska jag gå och lägga mig och bara njuta av att vara 27 och vara lycklig över allt jag får leva i.

4 kommentarer:

  1. Vilken underbar födelsedag! Varmt grattis lite i efterskott! Jag blir alldeles varm i hjärtat varje gång jag läser din blogg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag får dina kommentarer.

      Radera