söndag 12 januari 2014

stickeri


Om man har läst min blogg på sistone kan man tro att jag helt slutat hantverka och bara målar och ritar och har mig. Alldeles så är det inte, men nästan. När jag hittar en ny passion har jag en förmåga att snöa in fullständigt och inte göra någonting annat än det, förutom sånt där som man måste göra. Blir ni less på att läsa om ritandet? Jag har en väldigt tyst skara bloggläsare så egentligen har jag ju ingen aning om vad ni tycker är kul att läsa om men jag kör på och så får ni hålla tillgodo!

Innan jul var jag inne i ett spinnrus och spann garn på löpande barn. Jag fick fantastiskt fin kardad och färgad ull av jordifarmorn och av det spann och stickade jag den här mössan. Det är ju så nedrans mörkt nu så färgåtergivningen är inte klockren. Under tiden jag stickade gick Jordi runt och hoppades att den skulle bli för liten för mig så att han skulle få den. Jag i min tur hoppades att det skulle passa mig utmärkt. Han vann, jag tycker att den blev lite väl kort för mitt huvud så till hans stora förtjusning får han den men jag tror jag ska ta och fodra den först.

5 kommentarer:

 1. Haha, jag läser allt, flera gånger om och glor på bilderna riktigt noga. Jösses vad du är lik Jordi på den där bilden, i den vinkeln! Det är nåt visst med orange och höstlövsfärger och grönt ihop. Du får sticka fler mössor. Jag trodde du hade gjort ett nytt snyggt mönster först, när jag tittade på bilden på julgransfoten och alla barr. Din blogg är alldeles förtjusande, som upphittat extragodis som man glömt bort att man hade, eller som att gå i skogen utan särskilt mål eller mening ochså stöta på ett gäng undersöta stjärtmesar, bara så där. Hejaheja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära du! Det ger mig så mycket pepp att få dina kommentarer så jag skulle kunna blogga bara för det :)

   Radera
  2. Och så kul att höra att jag är lik Jordi!

   Radera
 2. Magisk mössa, vilken tur jordi hade :)

  SvaraRadera